HAJTÁS AZ ÉLETÜNK! 

Szíj

Ékszíj

Mivel cégünk hajtástechnikai és karbantartástechnikai termékekkel foglalkozik, ezért elengedhetetlen, hogy az ékszíjak ne szerepeljenek palettánkban. Kiváló feltételekkel tudjuk kínálni az alábbi ékszíjgyártók termékeit:

Optibelt

A mai cég a Höxter Gumigyárból vált ki, melyet 1872-ben alapítottak. 1948 óta gyártanak folyamatosan különféle hajtásátviteli Optibelt ékszíjakat. Mára az Arntz Optibelt csoport világszerte ismert a hajtástechnikai szegmensben.

Rubena

A MITAS a.s. ékszíjgyár, amely Zlinben működik, 60 éves tradícióval rendelkezik. Az erőátviteli hajtásban hosszú évek során az alkalmazott modern technológia, a biztosítéka a magas gyártási minőség elérésének. A Rubena ékszíjai különösen alkalmasak a pontos működéi módokhoz. Ezek éppen úgy alapkövetelményei a modern technológiáknak, mint a megbízhatóság és a gazdaságosság.

Roulunds

1736-ban alakult, jelenleg az egyik legjelentősebb ékszíj és gumitömlő gyártó. 1872-ben kezdték el az erőátviteli ékszíjak gyártását, majd 1903-ban az A/S Roulunds Fabriker magáncéggé alakult. A hajtástechnika fejlődésével 1933-ban készítették el az első gumi alapú ékszíjat. Folyamatos terjeszkedésének köszönhetően 1980-ban Angliában egy partner cég csatlakozott az anyavállalathoz. 1984-ben a technika fejlődésével új típusú Roulunds ékszíj jelent meg a gyártósoron, melynek neve: POLY-V.

Barum

A Cseh ipar stabil felső-közép kategóriás terméke. A Cseh ipartól megszokott egyenletes és megbízható minőséggel találkozunk a barum ékszíjjak használata során. Optimális ár-érték arányával közkedvelt gyártmány mint az ipari, mint a lakossági körökben.

Fogasszíj

Synchroflex és Breco fogasszíj a legjobb minőséget jelentik a hajtástechnikában. A német Continental cégcsoporthoz tartozó Synchroflex 1946 óta gyárt poliuretán fogasszíjakat.
Az elismerten a legjobb minőség mellett a legnagyobb típusválasztékot tudjuk kedvező feltételekkel kínálni:
  • végtelenített öntött (MXL, T, AT, ATP profilok)
  • extrudált - folyóméterben (coll, T, AT, ATP, HTD profilok)
  • extrudált - hegesztéssel végtelenítve (coll, T, AT, ATP profilok)
  • speciális extrudált - végtelenített erősítőszállal (coll, T, AT profilok)
  • különleges, helyszínen végteleníthető (coll, T, AT profilok)
  • bevonatos
tartozékok:
  • tárcsák
  • lefogó lapok
  • feszítők

Variátorszíj

A legelterjedtebb fokozatmentes fordulatszám-szabályozó hajtás a variátorszíjas. Kiváló minőségű Optibelt és Roulunds variátorszíjakkal szolgáljuk ki vevőink igényeit.

Amennyiben Önöknek bármilyen jellegű igényük vagy technikai kérdésük merülne fel ékszíjjakkal kapcsolatban, kérem ne habozzon felkeresni kereskedésünket.
Bearings Gördülőcsapágy Kereskedelemi kft.    |   1105 Budapest, Gergely u. 3-9.
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu