HAJTÁS AZ ÉLETÜNK! 

IWIS lánc

FLEXON IWIS lánc

Az IWIS cég megvásárolta a FLEXON lánc gyárat, miáltal az IWIS lánc technológia és minőségellenőrzés kiterjesztésével tovább bővült az IWIS láncok termékválasztéka.

 
IWIS lánc
IWIS lánc


IWIS lánckenőanyag

A lánctagok megfelelő és hatékony kenése megsokszorozza a láncok élettartamát. A helyesen megválasztott kenőanyag és a megfelelő kenési módszer garantálja a kisebb mértékű kopást, a jó korrózióvédelmet, és az esetleges csillapító hatást.

A speciálisan tesztelésre kifejlesztett berendezéseken végzett számtalan kísérlet alapján az IWIS kompetens partnerré vált a kenéssel kapcsolatos minden kérdés megválaszolására.

IWIS láncfeszítő

A láncok csupán max. 2%-os nyúlásig dologznak kifogástalanul, amennyiben folyamatosan utánfeszítjük a láncot. Amennyiben ez nem történik meg, akkor a terhelésmentes láncág belóghat, és a lánc egyenetlen futásúvá válik, ami tovább gyorsítja a kopását. Ennek megakadályozására és a lánchajtás élettartamának optimálására ajánljuk az IWIS láncfeszítők alkalmazását.


IWIS preciziós görgőslánc

Az IWIS görgős lánc, hajtóláncok és szállítóláncok elismerten csúcsminőséget képviselnek a legkülönbözőbb ipari felhasználások területén. A márka erőssége, hogy messze meghaladva a DIN szabvány előírásait különösen szűk hossztűréseket és sebességet képes garantálni. A gyakran használt méretekből a raktárról való kiszolgáláson túl, - megrendelésre - személyre szabott megoldásokat is kínálunk vevőink számára.
Külön ki kell emelni a karbantartást nem igénylő IWIS
MEGAlife láncokat.

Iwis Megalife lánc

IWIS MEGAlife karbantartásmentes görgőslánc kenés nélkül is megbizhatóan működik. Ezeket a termékeket minden olyan helyen lehet alkalmazni, ahol az utánkenés nem, vagy csak szigorú feltételek mellett lehetséges.


Bearings Gördülőcsapágy Kereskedelemi kft.    |   1105 Budapest, Gergely u. 3-9.
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu