HAJTÁS AZ ÉLETÜNK! 

Lánc

A lánc  a kényszer hajtások legelterjettebb alkalmazása. A különféle kialakításokat alapvetően meghatározzák a beépítési helyeik és alkalmazásuk jellege. A két legjellemzőbb kialakítás az ipari görgős illetve a szemes lánc. A tartozékok is raktárról rendelhetőek cégünktől.

Ipari görgőslánc

Ipari görgős lánc
Ipari görgős lánc
A Bearings Kft. legfőbb törekvése az ipari görgős lánc kínálatában is, hogy szakmailag kifogástalan termékeket kínáljon a felhasználóknak. Ezt úgy tudjuk biztosítani, hogy a német IWIS és FLEXON illetve a Svéd FB gyártók márkaképviseletéát látjuk el Magyarországon.

 

Lánctartozék

Lánctartozék féleségeink például a láncfeszítő, lánckenő olaj és a lánckerék. Ezen kívül a láncszem, patentszem, láncfül is megtalálhatók ha a weboldalunkra ellátogat.

Láncfeszítő

Láncfeszítő
Láncfeszítő
A láncfeszítő gyűrűt ajánljuk mindazon felhasználási területekre, ahol a meghajtó láncokat gyakori dinamikus erőhatások érik. Ha az üzemi körülmények és a hajtás jellege miatt a lánc futása rángatodzó, zajos, akkor a láncfeszítő gyűrű alkalmazásával a lánc élettartama ~50% -kal megnövelhető, a zaj jelentősen csökkenthető, a lánc futása kultúráltá válik. Ha önök jó minőségű láncot használnak akkor a láncfeszítő gyűrű alkalmazását sürgősen próbálja ki. Biztosan megtérül a beépítése, már csak a lánc élettartam növekedés miatt is....Ha ön gyenge minőségű kínai láncot használ, akkor ez a termék nem abba a hajtásba való.


ROLL-RING

ROLL-RING láncfeszítő egy speciális megoldás, egyedi esetekre. Mint például a különösen nagy fesztávolság vagy a nehezen hozzáférhető beépítési helyek.
Roll-Ring láncfeszítő beépítve
Roll-Ring láncfeszítő beépítve

 

Lánckenő olaj

Lánckenő olaj
Lánckenő olaj
Az SKF lánckenő olaj választék három különböző olajat foglal magába, három különböző kiszerelésben, annak érdekében, hogy az olajok az ipari környezetben előforduló alkalmazások túlnyomó többségénél felmerülő igényeknek megfeleljen.


Alábbi termékeink mindegyike három különféle kiszerelésben kapható:
  • 400 ml-es aeroszolos flakonban
  • 5 literes kannában
  • a SYSTEM 24 egypontos automata kenőpatron töltetenként

LHMT 68

Nagyteljesítményű, ásványolaj alapú lánckenő olaj, közepes hőmérsékleti tartományban történő alkalmazásokhoz. Jó kopásálló és rozsdásodásgátló tulajdonságokkal bír.


LHHT 265

Szintetikus lánckenő olaj magas hőmérsékleten és nagy terheléssel működő alkalmazásokhoz. Azért képes rendkívül jó teljesítményre a szélsőséges alkalmazási viszonyok mellett, mert bármely lánchajtásban olyan működő olajfilmet tud képezni, amely nem hagy maga után lakkszerű maradványokat – ellentétben néhány gyenge minőségű termékkel, melyeknél az ilyen üledék keletkezésének veszélye gyakran fennáll.

LHFP 150

Ezt a szintetikus olaj alapú lánckenő terméket elsősorban az élelmiszer- és gyógyszeripar (NSF H1) számára fejlesztették ki. Jó kopás és rozsdásodás elleni tulajdonságokkal bír, kitűnik öregedési és oxidációs stabilitásával. Rendkívül jók az alacsony hőmérsékletű alkalmazásoknál nyert fejlesztői tapasztalatok is.
 

Lánckerék

A lánckerék a meghajtó és a meghajtott tengelyeken van rögzítve. Ezek különbözősége révén általában nyers agymérettel szállítjuk a lánckerekeket. Természetesen igény esetén vállaljuk a lánckerék tengelymérethez való kialakítását. Mind egy és a több soros lánckerék is elérhető választékunkban.
Lánckerék
Lánckerék

Lánctermékek


A Bearings Kft. által forgalmazott kiváló minőségű IWIS, FB, EC, ... lánctermékekhez javasoljuk, csak azonos minőségű tartozékokat szereljenek be. Különösen fontos figyelni az elkopott, félrekopott lánckerék okozta hibákra, melyek rövid idő alatt tönkre teszik a legjobb minőségű láncokat is.
  • lánckerekek
  • láncfeszítők
  • szerelőszerszámok
  • kenőanyagok
FB-ketten a nagy méretű és speciális láncok gyártója

Az FB-ketten az ADTECH csoport tagjaként a legmagasabb minőségi követelményeknek és műszaki elvárásoknak is eleget tevő, főként faipari, flayer láncok gyártója.


 
Bearings Gördülőcsapágy Kereskedelemi kft.    |   1105 Budapest, Gergely u. 3-9.
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu